Despre noi

De-a lungul vieții, fiecare om se confruntă cu pierderea unei persoane dragi.

Pentru a onora viața acesteia și a aduce un ultim omagiu, atât familia, cât și apropiații iau parte la riturile funerare. Organizarea unor astfel de demersuri și ceremonii reprezintă de multe ori o împovărare a familiei îndoliate. Detaliile privind specificitatea riturilor funerare din punct de vedere al religiei persoanei decedate, precum și respectarea preferințelor personale ale defunctului și familiei sunt de o importanță crucială în acele momente.

Alegerea unui plan funerar stă la baza demersurilor necesare pentru o bună desfășurare în acea etapă, reprezentând un punct de stabilitate, siguranță și împăcare sufletească pentru familia îndurerată, garanția discreției și demnității celui decedat pe ultimul său drum. Aici intervine firma de pompe funebre, care degrevează familia de povara organizării și ducerii la bun sfârșit al planului funerar.

Casa Funerară Anastasis vă este alături în aceste momente dificile, pentru a vă asista în toate demersurile necesare, sprijinindu-vă astfel încât să aveți parte de liniștea de care aveți nevoie. La Casa Funerară Anastasis știm că o ceremonie funerară bine planificată încălzește sufletul și luminează memoria, iar noi suntem acolo pentru a ne asigura de acest aspect.

Am pus bazele unei structuri moderne, respectabile, cu un standard înalt de profesionalism și venim în întâmpinarea dumneavoastră cu pachete funerare calitative, raportându-ne cu respectul cuvenit atât față de familia decedatului, cât și față de acesta.