Servicii funerare

Venim în întâmpinarea tuturor familiilor care apelează la serviciile noastre funerare pe raza județului Maramureș, atât în bazinul Tarii Chioarului, a Tarii Lăpușului, Țara Codrului, cât și in Maramureșul istoric. Punem la dispoziție magazinul de articole funerare Baia Mare, magazinul de articole funerare din Călinești, precum și structura de servicii funerare Șomcuta Mare la cea mai înaltă calitate.

Apelați-ne cu încredere și fără grijă la orice oră din zi sau noapte. Ne vom deplasa la domiciliul decedatului, vom realiza transportul persoanei decedate la casă funerară în vederea îmbălsămării, toaletării și îmbrăcării acesteia și vom fi alături cu orice informație sau sfat aveți nevoie.

Transportul funerar la Biserică și la cimitir este asigurat de către noi. La cerere, este posibilă inclusiv menținerea comunicării cu preotul.

Casa Funerară Anastasis vă poate ajuta și cu furnizarea pachetelor pentru pomenirea consecutivă înmormântării sau la 6 săptămâni, 6 luni sau 1 an.

De asemenea, dacă doriți comandați coroane din flori naturale sau artificiale, va stăm la dispoziție cu pachete personalizate, în funcție de preferințele și bugetul dumneavoastră.

Pachete Funerare Complete

Programul este Non-Stop, iar din catalogul nostru fac parte trei categorii de servicii, după cum urmează:

Servicii funerare

Constatare deces.
Îmbălsămare. Tanatopraxie
Transport funerar.
Înhumare. Incinerare
Consultanță funerară predeces.

Vezi mai multe servicii

Produse funerare

Sicrie și capace frigorifice.
Pachete pentru pomană. Parastas. Coroane și jerbe funerare.


Vezi mai multe produse

Informații utile

Legea funerară actualizată (privind cimitirele, crematoriile umane și serviciile funerare), informații despre ajutorul de înmormântare

Vezi mai multe detalii